Светлинно представление ''Light it UP'' - „Цирк Де Ла Люлин". Снимка: РМ

6Fest и „Цирк де ла Люлин“ с уникално светлинно шоу на 20 май в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Кулминацията на карнавалната вечер на 20 май в Габрово ще бъде ефектното светлинно шоу “Light it up” на „Цирк де ла Люлин“. Шоуто започва в 22:45 ч., след концерта на централния градски площад „Възраждане“ в Габрово.

Шоуто е част от програмата на Международен фестивал за градски изкуства и щастие 6Fest, който продължава от 19 до 21 май в Столицата на хумора Габрово.

20 май, събота

22:45 – 23:10 ч. Светлинно представление “Light it UP“ – „Цирк Де Ла Люлин“

Площад „Възраждане“

Не пропускайте и останалите събития от 6Fest:

6Fest превръща Градинката с мечето в циркова арена на 20 май

Живата статуя Ащон Ка идва в Габрово на 20 май за 6Fest

6Fest и Fireter с огнено шоу на кокили на площад „Възраждане“ в Габрово на 21 май

6Fest кани малки и големи на карнавална и циркова работилница на 20 и 21 май

Младата циркова трупа „Цирк де ла Люлин“ е създадена преди 5 години и още тогава участва във втория по големина карнавал в света след Рио – Карнавал де Тенерифе на Канарските острови. Полуфиналисти са в петия сезон на шоуто „България търси талант“. Играли са в повече от 11 държави. Участвали са като артисти в холивудската продукция „Dead Race 4“ („Смъртоносна надпревара 4“). Представлението им „Поко Льоко“ печели специалната награда за най-екстремна улична атракция на фестивал в Русе през 2015 г.

Подробности за 6Fest, програмата и участниците може да откриете на двуезичния (български и английски) фестивален сайт 6fest.gabrovo.net, както и на Facebook страницата 6Fest Gabrovo. Следете и специалното Facebook събитие за фестивала тук.

Организатори на фестивала “6Fest” са сдружение „Обществен комитет „Васил Левски“ – Габрово“ и Момчил Цонев. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Община Габрово по Програма Култура 2017.

Основен медиен партньор: Габрово Daily

Основни партньори: „Тера мол“, „Мехатроника“ и „Габинвест“

Партньори: „STS Cosmetics“, „STS Print“, „Poly Press“ и „Хотел Балкана“


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.