6Fest превръща Градинката с мечето в циркова арена на 20 май

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Градинката с мечето до Драматичен театър „Рачо Стоянов“ в Габрово ще се превърне в арена за български и чуждестранни циркови представления на 20 май. Това ще се случи по време на Международен фестивал за градски изкуства и щастие 6Fest.

Пълната програма на 6Fest вижте тук

20 май, събота

14.30 – 15.15 ч. Хумористичен моноспектакъл „Surfing the street“ – Тио Тео (Испания)

Градинката с мечето

Тио Тео е цирков артист от Испания. Неговият моноспектакъл „Surfing the street“ е участвал на различни международни фестивали и съчетава физически театър, акробатика, хумор и манипулация на обекти.

Тио Тео (Испания)
Тио Тео (Испания)

Повече за испанския цирков артист Тио Тео може да видите във видеото:

 

15:30 – 16:15 ч. Интерактивно цирково представление „Поко Льоко“ – „Цирк Де Ла Люлин“ (София, България)

Градинката с мечето

Младата циркова трупа „Цирк де ла Люлин“ е създадена преди 5 години и още тогава участва във втория по големина карнавал в света след Рио – Карнавал де Тенерифе на Канарските острови. Полуфиналисти са в петия сезон на шоуто „България търси талант“. Играли са в повече от 11 държави. Участвали са като артисти в холивудската продукция „Dead Race 4“ („Смъртоносна надпревара 4“). Представлението им „Поко Льоко“ печели специалната награда за най-екстремна улична атракция на фестивал в Русе през 2015 г.

Цирк де ла Люлин - "Поко Льоко"
Цирк де ла Люлин – „Поко Льоко“

Повече за „Цирк де ла Люлин“ вижте във видеото:

Filip – Buugeng Luiza – Contact ball

Support your locals LIKE & SHARE, #cirquedelalyulin #buugang #contactball #visualmanipulation #contemporarycircus #bath #takingabath #filipharalanov #luizadushkova #aleksandergrudev #thelifeisfun #beyourself #followyourdream #dontstaywhereyouwereyesterday #behappy #beawesome #beyourself

Публикувахте от Цирк де ла Люлин / Cirque de la LyuLin в Неделя, 23 април 2017 г.

 

16:30 – 17:15 ч. Комедиен цирков спектакъл – „The Kuku Brothers“ (Венецуела)

Градинката с мечето

„Куку брадърс“ са цирковите артисти Катай Сантос и Кара де Папа от Венецуела. Катай Сантос е преминал интензивна тренировка в цирково училище в Куба и Китай. 2 години играе с други артисти по улиците на Каракас във Венецуела. Известен е с акробатиката си върху столове и рискова игра с китайски порцеланови вази. Кара де Папа обикаля по целия свят. Той ще ни покаже умението си да жонглира и кара моносайкъл. Ще може да гледате комедийния цирков спектакъл на „Куку брадърс“ на 20 май в Габрово.

Катай Сантос (Венецуела)
Катай Сантос (Венецуела)

Повече за венецуелския цирков артист Катай Сантос от „Kuku Brothers“ може да видите във видеото:

Подробности за 6Fest, програмата и участниците може да откриете на двуезичния (български и английски) фестивален сайт 6fest.gabrovo.net, както и на Facebook страницата 6Fest Gabrovo. Следете и специалното Facebook събитие за фестивала тук.

Не пропускайте и останалите събития от 6Fest:

6Fest и „Цирк де ла Люлин“ с уникално светлинно шоу на 20 май в Габрово

Живата статуя Ащон Ка идва в Габрово на 20 май за 6Fest

6Fest и Fireter с огнено шоу на кокили на площад „Възраждане“ в Габрово на 21 май

6Fest кани малки и големи на карнавална и циркова работилница на 20 и 21 май

Организатори на фестивала “6Fest” са сдружение „Обществен комитет „Васил Левски“ – Габрово“ и Момчил Цонев. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Община Габрово по Програма Култура 2017.

Основен медиен партньор: Габрово Daily

Основни партньори: „Тера мол“, „Мехатроника“ и „Габинвест“

Партньори: „STS Cosmetics“, „STS Print“, „Poly Press“ и „Хотел Балкана“


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.