Медийната група Gabrovo.net – Gabrovo Daily се разраства до онлайн аудитория от над 28 000

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

BANNER-GRUPA-GABROVO-NETНай-голямата медийна група за Габрово Gabrovo.net с онлайн аудитория над 28 000 вече е факт. Основни медии в групата са портала за Габрово и габровци Gabrovo.net, който стартира през септември 2015 г., и информационният сайт Габрово Daily, появил се на 17 юни 2014 г. Сред останалите сайтове в групата Gabrovo.net са Онлайн енциклопедия Габрово Gabrovowiki и сайта за първата компютърна игра за Габрово Gabroville.

„Целта на медийната група Gabrovo.net – Gabrovo Daily е да обединим партньорски усилията си и да предоставяме по-качествена и по-всеобхватна медийна услуга в полза на габровци – от новини и полезна информация до свободно време, туризъм и развлечения“, заявява Момчил Цонев, ръководител на Gabrovo.net – Gabrovo Daily.

Представяме ви основните сайтове от медийната група Gabrovo.net:

Gabrovo.net (www.gabrovo.net) – портал за Габрово и габровци с полезна информация (новини, прогноза за времето, важна информация, контакти, транспорт, услуги, хотели, туризъм и забавление).

Габрово Daily (www.gabrovodaily.info) – информационен сайт с актуални новини от Габрово в сферите общество, култура, образование, икономика, политика, история, спорт.

Онлайн енциклопедия Габрово (www.gabrovowiki.com) – Gabrovowiki е първата онлайн енциклопедия за Габрово и габровци със статии в няколко големи тематични категории като „Възраждане”, „Габрово 1878-1944”, „Габрово 1944-1989“, „Съвремие“, „Индустриалци“, „Архитектура”, „Квартали“, „Паметници“, „Габровски хумор“, „Фестивали“, „Празници“, „Габрово – живият град“, „Културни организации“, „Образование“, „Габровски творци“, „Габровски министри“, „Негабровци с принос към Габрово“ и др.

Първа компютърна игра за Габрово Gabroville (www.gabroville.com) – Gabroville е първата от този вид у нас историческа градска компютърна игра. Чрез анимация и на игрови принцип, в българска и английска езикова версия, са представени част от най-уникалните, най-габровските факти и места, олицетворение на марката Габрово. Може да играете на Gabroville тук.

След постигнато споразумение към медийната група Gabrovo.net се присъединяват като партньори и водещи Facebook страници:

Габрово Daily – страницата на информационния сайт www.gabrovodaily.info във Facebook.

Габрово – живият град – Facebook страница за габровска история и за историческата поредица „Габрово – живият град“, която включва книгите „Имало едно време в Габрово” (2008, 2009), „Габрово и габровци в старата книжнина. Т. 1. Пътеписи (1662-1878 г.)” (2010), „Снежно Габрово за деца” (2011), „Габрово след Освобождението. Спомени от Константин Вапцов” (2012).

Виж Габрово – Facebook страница с фотографии от Габрово и региона.

Габровски вицове и шеги – Facebook страница с добре познати и нови вицове и шеги за Габрово и габровци.

Градска визия за Габрово – Facebook страница за проекта за изготвяне на Интегриран план за градско възстановяване и развитие на гр. Габрово, с акцент върху архитектурата и градската среда.

Gabrovo Social – Facebook страница на младежкото НПО „Gabrovo Social“.

Имало едно време в Габрово – Facebook страница за едноименната първа книга от историческата поредица „Габрово – живият град“.

Снежно Габрово за деца – Facebook страница за едноименната книга за деца от историческата поредица „Габрово – живият град“.

Станете част от медийна група Gabrovo.net

Ако искате да се присъедините към медийната група Gabrovo.net, пишете на електронната поща editor@gabrovodaily.info.

Свържете се с нас за реклама, партньорства, новини

Ако искате да се свържете с нас за реклама в сайтовете от мрежата Gabrovo.net, да ни включите в листата си за прессъобщения или да ни пишете за новини и инициативи от Габрово, може да го направите на електронната поща на Габрово Daily editor@gabrovodaily.info.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.