"Габрово Дейли" gabrovodaily.info

„Габрово Дейли“ е новата информационна медия за Габрово в партньорство с вестник „100 вести“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

"Габрово Дейли" gabrovodaily.info„Габрово Дейли“ е най-новият информационен сайт за Габрово и габровци, който вече е достъпен за всички в световната интернет мрежа на адрес gabrovodaily.info. Както подсказва и името, целта на новия уебсайт е да предоставя всекидневна информация за най-важното, което се случва в нашия град. Главен редактор на новата медия е Момчил Цонев.

Gabrovodaily.info стартира в партньорство с най-голямата и утвърдена габровска медия – областният вестник „100 вести“. На сайта „Габрово Дейли“ читателите ще откриват най-интересното от страниците на любимия вестник.

Сайтът е разработен и за мобилни устройства, за да може по всяко време читателите му да следят габровските новини и от телефон или таблет.

Новата медия ще предоставя новини от всички сфери на градския живот в разделите „Общество“, „Икономика“, „Политика“, „Образование“, „Култура“, „Спорт“.

Онлайн енциклопедия на Габрово Gabrovowiki.com е другият партньор на „Габрово Дейли“. Освен актуални новини от нашия град, читателите ще откриват и полезни препратки към статии от енциклопедията. Gabrovowiki беше създадена по проект на Обществен комитет „Васил Левски“ – Габрово и Момчил Цонев през ноември 2013 г. като част от програма „Култура“ на Община Габрово.

Специалната рубрика „История“ на „Габрово Дейли“ ще представя интересни факти от миналото на нашия град. Рубриката ще излиза в партньорство с популярната поредица от исторически книги „Габрово – живият град“ и едноименната Facebook страница за габровска история. Съвсем скоро към партньорите на Gabrovodaily.info се очаква да се присъедини и разработваният в момента „Виртуален музей на Габрово“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Политика

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.