„Щастливо Габрово“ търси най-щастливите истории от нашия град

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

happy-gabrovo-projectПроектът „Българският МанчестАРТ“ – модул „Фабрика за щастие“ продължава да търси щастливата страна на Габрово. Новото предизвикателство към габровци са щастливите истории от нашия град. Те могат да бъдат съпроводени и от фотографии на най-щастливите места и хора на Габрово или най-щастливите „селфита“. Срокът е до 15 октомври и важи също така и за фотоконкурса „Щастливо Габрово“, обявен преди време.

Ето и предизвикателството към габровци:

Ако сте ученически клас или студентски курс, ако сте щастливо семейство или приятелска компания, разкажете щастливата история на вашето запознанство.

Ако имате или работите в габровска фирма, разкажете най-щастливата история за вашия бизнес успех.

Ако се занимавате с изкуство, имате танцова, театрална, музикална или друга формация, споделете радостта да правиш изкуство.

Ако сте спортист, споделете вашите спортни успехи. Ако се занимавате с доброволчество и НПО, разкажете за щастието да работиш с млади и позитивни хора.

И разбира се, не забравяйте да придружите историите си с фотографии, които може да изпращате на имейл адрес editor@gabrovodaily.info или до Facebook страниците „Габрово – живият град“ и „Габровски вести Gabrovodaily.info“. Най-добрите от тях ще бъдат публикувани в информационния сайт „Габрово Daily“ и във Facebook. Специално за социалната мрежа организаторите създадоха хаштаг #happygabrovo, с който всеки може да обозначава в статусите си публикации и фотографии по темата на проекта.

Инициативата е част от проект на Обществен комитет „Васил Левски“ – Габрово, който се реализира с финансовата подкрепа на Програма Култура, Община Габрово.

В рамките на „Българският МанчестАРТ“ – модул „Фабрика за щастие“ ще бъде заснет „най-щастливият“ клип за Габрово по модела на световния проект “We are happy from…”. Организаторите на проекта вече направиха предварителни срещи с танцови и театрални формации от Габрово, които ще бъдат партньори на проекта. Ако желаете да участвате в снимките, може да изпратите заявка на електронната поща editor@gabrovodaily.info , придружена с кратка информация дали сте индивидуален участник или танцова, спортна или друга формация.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.