Първият „щастлив“ клип за Габрово търси най-щастливите танцуващи участници

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

happy-gabrovo-projectНай-щастливият късометражен клип за Габрово търси своите най-щастливи танцуващи участници. Поканата е отправена към хореографи, танцови, спортни и театрални формации от Габрово, както и към индивидуални участници. Няма възрастови или други ограничения. Търсят се млади и възрастни, родители с деца, ученици, студенти, хора на изкуството, накратко – щастливи габровци от 0 до 100 години. Стилът на танците е свободен.

Желаещите ще участват в заснимането на „най-щастливия“ късометражен клип за Габрово по модела на световния проект “We are happy from…” („Ние сме щастливите от…“), в който вече са създадени 1950 видеоклипове от над 150 страни.

Желаещите формации и индивидуални участници могат да изпратят заявка за участие на електронната поща editor@gabrovodaily.info. Очаква се снимките да бъдат в края на септември – началото на октомври. Клипът ще е изпълнен с положителна енергия и ще бъде заснет по улиците и на най-популярните места в Габрово, а освен града главни действащи лица в него ще бъдат усмихнатите, танцуващи габровци.

Целта на видеофилма е да популяризира Габрово като туристически град чрез универсалния език на музиката. В края на проекта клипът ще бъде разпространяван свободно в интернет, за да се превърне в новата позитивна видео-картичка за Габрово, която не се нуждае от превод.

Организаторите създават и специален хаштаг #happygabrovo, с който ще бъдат обозначавани всички публикации, видеоклипове и фотографии в социалната мрежа Facebook, свързани с проекта.

Всеки желаещ може да се включи и във фотоконкурса „Щастливо Габрово“. Любителите на фотографията са предизвикани да разкрият в кадри щастливата страна на Габрово и габровци. Добре дошли са и най-щастливите габровски „селфита“. Срокът за участие е 15 септември, а фотографиите си може да изпращате на имейл адрес editor@gabrovodaily.info. Авторите на най-добрите кадри ще бъдат поканени да се включат в снимките на най-щастливия габровски клип.

Инициативата е по проекта „Българският МанчестАРТ“ – модул „Фабрика за щастие“ на Обществен комитет „Васил Левски“ – Габрово, който се реализира с финансовата подкрепа на Програма Култура, Община Габрово.Партньор на проекта е информационният сайт „Габрово Daily“.

Един от най-професионалните клипове в света по този проект е заснет от щастливите хора на Познан и може да бъде видян тук:

[youtube id=“NUaJA9myEns“ width=“600″ height=“340″ position=“center“]
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.