Еко Фест Узана 2015

Безплатен транспорт за Екофест на Узана от 24 до 26 юли

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Еко Фест Узана 2015Безплатен автобусен транспорт до Узана и обратно ще бъде осигурен за трите фестивални дни на Екофест „Зелените идеи в действие“ на 24, 25 и 26 юли. Той ще тръгва от автогара Габрово и ще допълва редовните автобусни линии, които са платени. Автобуси ще има и за трите фестивални дни – 24, 25 и 26 юли.

Подробно разписание на автобусите можете да изтеглите от ТУК.

ЕкоФест „Зелените идеи в действие“ ще се проведе за пети пореден път в местността „Узана“ край Габрово. Досега фестивалът беше познат под името „УзанаПолянаФест“. Фестивалът е безплатен за всички – изложители и гости.

Неформалното откриване на фестивала ще бъде на 24 юли в 17.00 ч. От 21.00 ч. посетителите на ЕкоФест ще видят на сцената 12-годишната рокаджийка Джени Джо и нейния баща Ивайло Цанков, както и група „Хоризонт“ .

Официалното откриване на ЕкоФест ще се състои на 25 юли от 11.00 часа, а сцената в събота вечер, от 21.00 часа, е поверена на Стенлиq Людмила Сланева – LOCO и Прея с участието на Константин Ангелов (китара).

Подробности за програмата на фестивала може да прочетете в статията на Габрово Daily тук.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.