12-годишната Джени Джо от Габрово разтърси сцената на „България търси талант“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Джени Джо от Габрово в "България търси талант"Младата рокаджийка Дженифър Цанков и баща й Ивайло Цанков от Габрово разтърсиха сцената на шоуто по БТВ „България търси талант“. С невероятното си изпълнение на песента на „Guns N’ Roses“ „Sweet Child of Mine“ 12-годишното момиче с артистичен псевдоним Jenny Jo събра овациите на публиката и журито.

Джени Джо е родена в Испания, но в момента живее в Габрово. Пее и свири на акустична и електрическа китара, барабани и пиано.

„Изпълнение, достойно за световна сцена“ беше първият коментар на Илиана Беновска от журито на „България търси талант“. Иво Сиромахов поздрави бащата за доброто възпитание на Дженифър. Ники Илиев сподели, че не е очаквал едно момиче в 6 клас да постави в малкия си джоб Аксел Роуз (вокалист на „Guns N’ Roses“) и Слаш (бивш соло китарист на „Guns N’ Roses“).

Дарина Павлова похвали Джени и баща й, че са напълнили сцената с духа на рокенрола. Специално за Джени Джо Павлова заяви, че е невероятна китаристка.

В края на коментара си за изпълнението на габровците Дарина Павлова натисна златния бутон, което означава, че Джени и баща й отиват директно на полуфинал.

Изпълнението на Джени Джо може да гледате тук. Сайтът на „България търси талант“ публикува записа с недвусмисленото заглавие „Разтърсващата Jenny Jo“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.