Къде и кога ще ограничат движението за Националното честване на Шипченската епопея

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Временни затруднения на движението в централната част на Габрово са възможни на 26 август 2016 г. от 18.00 часа до около 19.00 часа по време на литийното шествие, организирано от НД „Традиция“ по повод 139 години от Шипченската епопея, съобщават от Община Габрово. Информацията се отнася за маршрута:  “Мостът на изкуствата”  /Боровския мост/ – пл. „Възраждане“ – ул. „Скобелевска“ – пл. „Игото“ – мост „Игото“ – ул. „Радецка“ до храм „Успение Богородично“. От полицията призовават всички водачи на МПС и пешеходци да спазват стриктно даваните от униформените служители указания.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

На Шипка тази събота: вижте как се формира Българското опълчение през 1877 г.

Туристически походи „Дестинация Шипка“ за Националното честване „Шипченска епопея“

Селският мол се качва на Шипка

Ограничават движението през Шипченския проход на 27 август за честването на Шипченската епопея

На 27 август /събота/, за времето от 10.00 ч. до приключване на националното честване на връх Шипка, ще бъде преустановено движението на транзитно преминаващите МПС по пътя Габрово – Шипка – Казанлък в двете посоки. За товарните автомобили ограничението ще важи от 07.00 ч. Подробности за пренасочването на трафика може да прочетете тук.

139 години от Шипченската епопея 26-27 август 2016 (ПРОГРАМА)

На 27 август в централната част на Габрово – по ул. „Скобелевска“ и пл. „Възраждане“, по време на потегляне на автобусите за организиран превоз на посетители на Шипка, са възможни частични ограничения и затруднения на движението. Извозването за желаещите да се включат в честването на Шипка започва в 9:00 часа от площад „Възраждане“ в Габрово. Извозването на желаещите да се включат в туристическите походи от Узана и Соколския манастир е в 7:30 и 8 часа от площад „Възраждане“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.