Мариянна Цакова и нейното семейство. Снимка: Личен архив

Над 100 000 лв. са събрани до момента за лечението на Мариянна

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Мариянна Цакова и нейното семейство. Снимка: Личен архив
Мариянна Цакова и нейното семейство. Снимка: Личен архив

Над 100 000 лева са събрани до момента за лечението на габровката Мариянна Цакова, майка на три деца, която се бори с диагнозата рак. Благодарение на солидарността със съдбата на Мариянна, тя заминава за лечение в Турция на 12 юни.

Габровци наистина се обединиха, а апелът за помощ на Габрово Daily достигна и до големи национални медии като БТВ, Нова телевизия и България он еър.

Дарителската сметка за Мариянна Цакова към 7 юни 2017 г.
Дарителската сметка за Мариянна Цакова към 7 юни 2017 г.

От Фейсбук страницата „Да помогнем на Мариянна“ днес споделиха:

Думите не стигат да изразим това, което почувства всеки един от нас, когато съпругът на Мариянка ни даде информация за набраните средства до момента. Плакахме … този път от радост, защото вие върнахте вярата и надеждата на това семейство. Благодарение на ВАС, Мариянна заминава за Турция още в понеделник(12.06) и най-после ще имаме яснота какво ще се случва. Молим ви само, да продължите да бъдете до нея в тази неравностойна битка, защото … най-трудното те първа предстои.

Към 17.00 часа вчера по дарителската сметка са постъпили 99 691,59лв, а в ПейПал, към 12.30ч днес има 12 056.14 евро. Невероятно е каква сила имат хората с големи сърца, когато се обединят! Благодарим ви, молете се за Мариянка и ѝ изпратете много положителни мисли, защото сега ще има нужда от тях. Ще ви държим в течение със състоянието ѝ и мнението на турските специалисти. БЛАГОДАРИМ за всеки жест и протегната ръка!

ОЩЕ ЗА ИСТОРИЯТА НА МАРИЯННА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

Габровци се обединиха, за да помогнат на своята съгражданка Мариянна в борбата с рака (ЗОВ ЗА ПОМОЩ)

Припомняме ви, че Държавен куклен театър – Габрово ще изиграе благотворително представлението „Момче и вятър“ в помощ на Мариянна Цакова. Събитието е на 9 юни от 19 часа.

Можем да помогнем на Мариянна да оздравее с дарения на специалната дарителска сметка, през Paypal и в обектите с дарителски кутии в Габрово:

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

BIC UNCRBGSF

IBAN BG05UNCR70001522967589

ТИТУЛЯР: МАРИЯННА СТЕФЧОВА ЦАКОВА

ДАРЕНИЯ ПРЕЗ PAYPAL:

mariqnnatsakovadonation@gmail.com

ОБЕКТИ В ГАБРОВО С ДАРИТЕЛСКИ КУТИИ (линк)


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.