Мариянна Цакова и нейното семейство. Снимка: Личен архив

Кукленият театър в Габрово с благотворително представление в помощ на Мариянна

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Държавен куклен театър – Габрово ще изиграе благотворително представлението „Момче и вятър“ в помощ на Мариянна Цакова. Събитието е на 9 юни от 19 часа. Както вече Габрово Daily писа, майката на три деца от Габрово се бори с болестта рак и спешно се нуждае от средства за операция в чужбина.

ПОВЕЧЕ ЗА МАРИЯННА И КАК ДА ДАРИТЕ СРЕДСТВА ВИЖТЕ ТУК

Габровци се обединиха, за да помогнат на своята съгражданка Мариянна в борбата с рака (ЗОВ ЗА ПОМОЩ)

В последните дни габровци се обединиха, за да помогнат на своята съгражданка. Създадена е специална Фейсбук страница Да Помогнем на Мариянна. Организиран е и Благотворителен базар за Мариянна, средствата от който ще бъдат предоставени за лечението на габровката.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.