Екобазар Габрово 2015

Какви екопродукти ще можем да си купим на Екобазара в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Екобазар Габрово 2015Производители на екопродукти ще се включат в традиционния Екобазар в Габрово, който ще се проведе на 22 април на площад „Възраждане“. Началният час е 10:00.

Повече за конкурсите, инициативите и лекциите по време на Екобазара може да прочетете в специалната статия в Габрово Daily тук.

Обществен Клуб Фурна ще представи своите хлябове, замесени с квас. На щанда им ще можете както да опитате и да си купите някой от различните видове хляб, така и да получите ценни съвети за кваса и отглеждането му.

Лековит и освежаващ чай с комбинациите на билкаря Емил Елмазов ще представи „Билкария“. На щанда им ще можете да намерите лек точно за своята болежка и ще ви разкажат интересни и полезни неща за природната аптека около нас.

Чист и уханен мед ще можете да купите от щанда на пчеларя Любомир Григоров.

Даровете на пчелите са използвали и производителите на кремовете „Пропи“. Те имат противовъзпалителни и дезинфекционни свойства, а подходящ крем от каталога се намира за всички – от баба до бебе.

На Екобазара ще бъдат представени и възглавници „Спелта“ с естествен биологичен пълнеж за кърмене, сън или медитация, биологични храни с истински вкус или масла и добавки от „Форевър ливинг продъктс – България“.

Ще има още изделия от автогуми, вестници и хартия, глинени съдове, биокозметика от натурални продукти. „Екотор от Иванови“ ще представят специални торове,  които гарантират по-висок добив и чиста продукция, а също така и .


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.