Габрово ще празнува Нова година първи в света… на 30 декември

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Изображение: www.happy-newyearimages.com
Изображение: www.happy-newyearimages.com

© Габрово Daily

Първи Габрово Daily научи! Новогодишно празнуване на площада на 31 декември вечерта няма да има тази година. Празнуването на площад „Възраждане“ ще бъде по-продължително и ще се състои на 30 декември. Така Габрово ще отпразнува Новата 2017 година… първи в света.

След публикуването на културния календар за декември, на 29 ноември Габрово Daily направи официално запитване до отдел „Протокол и връзки с обществеността“ на Община Габрово във връзка с новогодишните празненства. Публикуваме без редакция пълния отговор, който получихме на 30 ноември:

Нова година на 30 декември – възможно е само в Габрово

Габровци винаги са се славели с нестандартен поглед към живота и находчиви идеи. Затова никого не учудва решението ни този декември да посрещнем новата година първи – на 30 вечерта.  Партито тази година е насочено към младите хора и е със заявката да бъде много по-мащабно и интересно от стандартните новогодишни празненства.

Съвсем практично ще заменим краткото новогодишно зъзнене с голям концерт, в който да прекараме страхотно, да сме повече време всички и заедно и да се насладим на момента преди новогодишната суматоха. Той ще започне в 19.00 часа на 30 декември с Брас бенд „Виво Монтана“, които спечелиха последното издание на „България търси талант“.  „Призвани да ускоряваме пулса и моделираме щастието“  – казват за себе си те и ни предлагат завиден за младостта им репертоар – от „Калашников“, през обработен фолклор до „Hit the road Jack“, „Samba de Janeiro“, „Twist“  и „Simply The Best“. 

В 20.00 часа ще бъде даден старт на празничните илюминации, които да огреят небето и внесат още блясък и настроение.

А веднага след тях на сцената ще излезе DJ Mascota. Стилът, върху който той създава своите сетове може да се определи като много импулсивен, енергичен и мелодичен, смесвайки deep, funky, groove и tech звучене. Избран е за най-добър DJ на 2012 от awards.bg и е „виновник“ за едни от най-добрите партита в България.

Мястото, разбира се, е площад „Възраждане“ . Доведете приятелите си, облечете се топло и елатe да изпратим старата година с благодарност и отворим място за новото. 

ПЪЛНАТА ПРОГРАМА ЗА 30 ДЕКЕМВРИ В ГАБРОВО ВИЖТЕ ТУК


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.