Vivo Montana

ЧНГ в Габрово е на 30 декември с брас бенд от „България търси талант“, диджей и фойерверки

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Vivo Montana
Vivo Montana

Празничният концерт, с който в Габрово ще изпратим 2016 г., тази година е на 30 декември. Началото на новогодишното празненство е в 19 часа, а мястото – площад „Възраждане“. Както Габрово Daily първи писа, Габрово ще празнува Нова година първи в света.

Габрово ще празнува Нова година първи в света… на 30 декември

Честта първи да се изявят на сцената ще имат младите габровски музиканти от група „Солар“. Към тях ще се присъединят Нона Христова и Ивайло Петров от най-новата габровска група „Cup of tea“.

Група "Solar" Габрово
Група „Solar“. Фотограф: Ели Дели

След тях градусът на настроението ще вдигнат музикантите от Брас бенд „Виво Монтана“, които спечелиха последното издание на „България търси талант“. Със завиден за младостта им репертоар момчетата ще нагорещят сцената и публиката, а центърът на Габрово със сигурност ще се превърне в най-горещата точка на Балканите.

Светна коледната елха на площад "Възраждане" в Габрово
Светна коледната елха на площад „Възраждане“ в Габрово © Община Габрово

Както подобава на истински празник, небето над Габрово ще засияе в светлинни илюминации, а веднага след тях на сцената ще излезе DJ Mascota. Стилът, върху който той създава своите сетове, може да се определи като много импулсивен, енергичен и мелодичен.

Във връзка с необходимостта от опазване на обществения ред и безопасността на гражданите по време на концерта, на 30 декември за времето от 18.30 до 23.00 ч. ще бъде затворен за движение на МПС  площад „Възраждане“ в отсечката от сградата на Районен съд – Габрово до сградата на Областна администрация – Габрово.

 


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.