НАПЛийкс: Нито лев не са получили хората, давали акъл

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна. Pixabay

Нашият хумористичен автор Хумор Сатиров се завръща със сензационно разкритие по болната тема „НАПЛийкс“! Четете в нашата рубрика „1 април“!

Хората, давали акъл на другите в онлайн коментари и чатове или на живо, не са получили нито лев за тази своя дейност. Това показва анализ на хакнатите и свободно плаващи в онлайн океана лични данни на милиони граждани и фирми, които доскоро лековерно бяхме оставили под надзора на агенцията по приходите.

Пари не са получили и хората, които безпричинно се заяждат с непознати в мрежата и „хейтят“.

Тези скандални разкрития дават нов прочит към толкова популярните активности на родните интернет кибици и могат сериозно да разклатят екосистемата на акълодаването и хейтърството – прогнозират киберспециалисти. Ще продължат ли хората да дават акъл и да хейтят, като вече знаят, че в тази работа няма хляб, няма и пари – реторично се питат експертите.

Вярването на фалшиви новини и откровени глупости в Интернет също не е донесло доходи на лекомислените ни съграждани. Затова пък сериозно се обмисля налагането на глоби за глупост, проявена публично онлайн или на живо. С новите налози прогнозите са за драстично повишаване на националното богатство, твърди финансовият министър в сянка.

Автор: Хумор Сатиров, Габрово Daily

Важно съобщение: Четете и (не) вярвайте на статиите от рубриката ни „1 Април“ на своя отговорност. В Столицата на хумора всеки ден е 1 април, а тази рубрика е… хумористична.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories 1 април

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.