Местно парвеню в шок и ступор, след като разбрало, че законите важат за всички и навсякъде

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Всеки има правото да се самоопредели като глупав, но някои злоупотребяват с това правило.

Мащабна дарителска акция за кръв и мозък тече в цялата страна в подкрепа на местно парвеню, изпаднало ненадейно в шок, ужас, ступор и кома едновременно. Парвенюто, чието конкретно име няма да споменем, не защото го прикриваме, а защото „Че то да беше само той“, се докарало до тази ситуация, след като разбрало, че законите в страната важат за всички и навсякъде. Последните му думи били: „Ама аз си мислех, че тук не е като там и може и така, и иначе“.

На спонтанен обществен въпрос какво точно е направило парвенюто, няма лесен отговор. Защото това е онзи човек, който си изхвърля боклука през терасата или в тревата в градинката на точно 2,5 метра от кошчето. Това е онзи съсед, който се държи така, все едно няма други живеещи около него, на една стена разстояние. Това е онзи шофьор, който кара така, все едно няма други коли или хора наоколо. И накрая убива хора на пешеходна пътека.

Автор: Хумор Сатиров, Габрово Daily

Важно съобщение: Четете и (не) вярвайте на статиите от рубриката ни „1 Април“ на своя отговорност. В Столицата на хумора всеки ден е 1 април, а тази рубрика е… хумористична. Или не съвсем…


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.