Мотополигон „Горна Росица“ край Севлиево – домакин на Републиканския шампионат по мотокрос

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

На 6 и 7 ноември 2021 г. Община Севлиево и мотополигон „Горна Росица“ ще бъдат домакини на финалния кръг от Републиканския шампионат по мотокрос Grand Prix Севлиево 2021. Шампионът съвпада и с провеждането на 26-тото издание на Отборната купа на България по мотокрос, съобщават от местната администрация.

Важно уточнение е, че ще се допускат зрители само със зелен сертификат, каквото е разпореждането на здравното министерство.

В състезанието ще вземат участие 23 клуба и над 100 състезатели от България и чужбина. Метеорологичните условията в началото на ноември са меко казано нестабилни и в сутрешните часове близко находящата се река Росица обвива мотополигон „Горна Росица“ в гъста мъгла, затова сутрешната програма на Grand Prix Севлиево 2021 може да претърпи някои промени, но форматът е ясен: събота – свободни тренировки, квалификации и по два манша за класовете МХ50, МХ85 и МХ Сеньор, в неделя – комбинирани тренировки и по два манша за МХ65, МХ2/МХ1 и МХ, след което ще видим и носителите на трофея за Отборната купа на България при юношите (Джуниър) и мъжете.

Вижте програмата на състезанието ТУК.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Спорт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.