Първа фаза от 24-ия турнир по футбол на малки врати в Габрово (ПРОГРАМА)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Първа фаза от 24-ия турнир по футбол на малки врати в Габрово © Община Габрово
Първа фаза от 24-ия турнир по футбол на малки врати в Габрово © Община Габрово

В 24-то издание на традиционния турнир по футбол на малки врати за купата на Община Габрово участват 28 отбора, разпределени в седем групи. Те играят по схемата „всеки срещу всеки“, съобщават от местната общинска администрация.

Пълна програма на първата фаза от 24 турнир по футбол на малки врати може да видите тук.

Разпределението на групите и класирането до момента може да видите тук.

За фазата на елиминациите ще се класират първите два отбора от седемте групи – общо 14. Към тях ще се присъединят два от третите тимове с най-добри показатели. Срещите ще се играят през седмицата от 18.00, 19.00 и 20.00 часа в спортна зала „Орловец“.

Организаторите на турнира си запазват правото на промени в датите и часовете на срещите съобразно ангажираността на спортна зала „Орловец“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Спорт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.