Габровецът Християн Стоянов стана Спортист на годината с увреждания

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Габровецът Християн Стоянов стана Спортист на годината с увреждания. Той получи отличието от кмета на София Йорданка Фандъкова.

Церемонията „Спортист на годината“ по връчване на най-престижните спортни награди в България се проведе тази вечер в София.

Само преди броени дни Християн Стоянов грабна и отличието „Спортист на Габрово“ за 2019 г. 

Припомняме, че Християн Стоянов спечели златен медал на световното първенство по лека атлетика за хора с физически увреждания, което се проведе през ноември в Дубай. Изявеният габровски спортист беше и един от първите носители на отличието „Габровец на годината 2018“ на Габрово Daily и „Бъдещност за Габрово“.

Фотография на Християн Стоянов от церемонията на „Спортист на годината“ 2019: Sportal.bg


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Спорт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.