Христо Стоичков ще награди най-добрите деца спортисти на Габрово и ще покаже Златната топка

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Христо Стоичков отправи видео поздрав към габровци и ги покани на срещата, която предстои на 17 декември от 18:00 ч. в Спортна зала „Орловец“ в Габрово.

Футболната легенда на България Христо Стоичков ще представи в Габрово своята официална биография „Христо Стоичков. Историята“, написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков.

Футболистът ще награди и габровските деца спортисти, които са държавни шампиони и медалисти от национални, балкански, европейски и световни първенства.

Във видео поздрава си Христо Стоичков разкри, че ще покаже пред габровци Златната топка, с която беше награден преди 25 години.

Вижте видеото тук:


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Спорт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.