Християн Стоянов стана и „Спортист на годината на България“ за 2021 г. в категорията „Спортист с увреждания“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Лекоатлетът от Габрово Християн Стоянов стана „Спортист с увреждания“ за 2021 г. в класацията „Спортист на годината“. Припомняме, че по-рано този месец Християн беше обявен и за „Спортист на Габрово“ за 2021 г.

През това лято Християн Стоянов спечели сребърен медал от Параолимпийските игри в Токио, това беше и поводът да бъде обявен за Почетен гражданин на Габрово. Като „Спортист на Габрово“ Християн Стоянов беше обявен и за 2019 г. 

В 64-ото издание на анкетата „Спортист на годината“, организирана от Нове АД Холдинг в партньорство с Българската асоциация на спортните журналисти, са взели участие 133 журналисти от 54 печатни и електронни медии.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Спорт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.