Предлагат параолимпиеца Християн Стоянов за почетен гражданин на Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Лекоатлетът Християн Стоянов ще бъде посрещнат тържествено на 2 септември /четвъртък/ от 17:00 часа на изкуствения терен в СК „Христо Ботев“ в Габрово, след като спечели сребърен медал от Параолимпийските игри в Токио, съобщават от Община Габрово.

Кметът на Габрово Таня Христова ще предложи на Общинския съвет да присъди на Християн Стоянов почетно гражданство.

Всички желаещи са добре дошли в СК „Христо Ботев“, за да поздравят и посрещнат в родния му град олимпийската гордост на Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Спорт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.