Хандбалистките от „Бъки“ – шампион на България за трета поредна година

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Женският отбор на Хандбален клуб „Бъки“ е шампион на България по хандбал за трета поредна година, съобщават от sport-gabrovo.com.

В събота на заседание на УС на БФХ е взето решение за прекратяване на първенствата в „А“ и „Б“ РХГ при мъжете и жените. За крайно се приема класирането в момента на прекъсването на първенствата заради обявеното извънредно положение.

Това е пета титла при жените в 21-годишната история на клуба. Шест пъти габровският тим е завършвал на второ място и пет пъти на трето.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Спорт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.