Турнир по футбол за Деня на детето 1 юни в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

turnir-futbol-1-juniТурнир по футбол по повод международния Ден на детето ще се проведе на 1 и 2 юни на терена с изкуствена трева в спортен комплекс „Христо Ботев“ в Габрово, съобщи sport-gabrovo.com. Проявата е за деца родени 2005/2006 година, а организатори са ММС, БФС и Община Габрово.

Ще участват десет отбора от региона. В първата фаза те ще бъдат разделени в две предварителни групи. В група „А“ ще спорят съставите на „Локомотив 1927“ (Дряново), „Чардафон 1919“ (Габрово), „Видима“ (Душево), „Вихър“ (Ряховците) и „Янтра Габрово“. В група „Б“ са малчуганите от „Видима Раковски“ (Севлиево), „Янтра 1919“ (Габрово), „Стрела“ (Шумата), „Янтра 2013“ (Габрово) и „Балкан“ (Плачковци).

Срещите ще бъдат с времетраене от по 30 минути (2 х 15 мин), като на терена ще се играят едновременно по два мача. В понеделник, 1-ви юни, ще се проведат двубоите от груповата фаза – общо 20 на брой. Първите две ще започнат в 13.00 часа, а последните са с начален час 18.15. Във вторник, 2-ри юни, са срещите за разпределяне на местата от 1-во до 10-то.

Първенците от двете предварителни групи ще излязат един срещу друг на финала, вторите ще спорят за третото място, третите за 5-6-то и т.н.

Всички отбори участници в турнира ще получат по един комплект екипи. Предвидени са също грамоти, купи за първите три състава в крайното подреждане и пет индивидуални отличия.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Спорт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.