Спортна карнавална неделя в Габрово на 22 май

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Спортна карнавална неделя в Габрово на 22 май 2016 г.
Спортна карнавална неделя в Габрово на 22 май 2016 г.

Карнавална неделя с много спорт и забавления предстои в Габрово на 22 май 2016 г. Традиционно последният ден от карнавалната седмица предлага спортни прояви за малки и големи, за габровци и гостите на града, съобщават от Община Габрово.

Аматьорски турнир по вдигане от лег ще има на пл. „Възраждане“. Организатори са Община Габрово със съдействието на фитнес център Power Gym и спортен клуб по вдигане на тежести „Михаил Петров“. Състезанието ще се проведе по следния график: от 13.00 часа – кантар – теглене на всички участници; от 14.00 часа – състезание І група и от 15.00 часа – състезание ІІ група.

Водещ на събитието ще бъде балканският шампион по културизъм Богомил Йорданов, познат на всички фитнес маниаци и запалени фенове по бодибилдинг.

Записването на участниците в турнира ще бъде до 18 май 2016 г. на мобилен тел. 0897 879 600 – Стефан Георгиев – фитнес център Power Gym, на мобилен тел. 0887 449 698 – Румен Янчев – зала по щанги, или на място във фитнес център Power Gym и залата по щанги на стадион „Христо Ботев“.

Останалите две събития са за любителите на силните усещания и веломаниаците – колоездачно състезание и турнир по екстремно колоездене.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.