Излъчват онлайн церемонията за „Спортист на годината“ в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Церемонията за отличието „Спортист на годината“ в Габрово ще бъде излъчвана онлайн, съобщават от местната администрация.

Десетте най-добри спортисти на Габрово, треньор на годината и отбор на 2020-а ще бъдат наградени на 23 декември, а всеки желаещ ще може да гледа церемонията на живо в YouTube канала на Община Габрово от 18:00 часа.

За престижната десетка се борят 40 състезатели от 17 вида спорт – лека атлетика, колоездене, скокове на батут, карате киокушин, мотоциклетизъм (ендуро), автомобилизъм, хандбал, баскетбол, футбол, спортна стрелба, бадминтон, тенис на корт, джудо, вдигане на тежести, таекуон-до, кикбокс и савате. Решението е на постоянната комисия за младежта и спорта към Общинския съвет.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Спорт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.