Спортен клуб "Троя" - група по зумба

Да създаваш приятелства, докато тренираш (щастливата история на спортен клуб „Троя“)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Спортен клуб "Троя" - група по зумбаСпортен клуб „Троя“ е една от групите, които взеха участие в създаването на клипа „Щастливо Габрово“, който от премиерата си до момента се превърна в един от най-гледаните клипове за Габрово и достигна зрители на шест континента. Габрово Daily представя щастливата история на спортния клуб, разказана от инструкторката по зумба Василиса Маринова-Късева:

Клубът е създаден през 2002 година от Иво Георгиев, а от 3 декември 2007 г. се помещава на мястото, където може да бъде открит и до днес – на 3-я и 4-я етаж на улица „Брянска“ 16.

На четвъртия етаж на клуба е залата за аеробика и зумба, откъдето са и момичетата, взели участие в клипа Щастливо Габрово/Happy Gabrovo. Освен в „най-щастливия” клип за Габрово, групата по зумба взема активно участие в празнични събития в града и околностите, включително и в празниците, организирани в Приключенски парк „Незабравка”.  Момичетата от „Троя“ вземат участие и в празника на Професионалната техническа гимназия „Д-р Никола Василиади” през декември 2013 година.

В спортен клуб „Троя“ не просто се тренира, там се създават истински, здрави приятелства. Да обединиш около себе си жени и момичета на възраст от 9 до 40 + години – ето това е истински успех и истинско удоволствие. А не свалените килограми (което, естествено, е чудесен бонус). Така се стига до момента, в който очакваш с нетърпение да видиш всяко едно лице, радваш се на усмивките им, съпреживяваш проблемите им и приемаш живота им като неизменна част от своя собствен.

 

 


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Спорт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.