Обилният първи сняг отмени волейболния мач КВК Габрово – ЦСКА София

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Волейболистите от КВК - Габрово

Волейболният мач между КВК Габрово и ЦСКА София е отменен поради лошите метеорологични условия и обилния сняг, съобщи сайтът bgvolleyball.com. Габровските волейболисти от КВК трябваше да домакинстват в среща от втория кръг на Суперлигата Бачково – изворна вода, но мачът няма да се състои. Все още не е насрочена и нова дата за двубоя.

От 14 часа на 25 октомври 2014 г. в Габрово е обявено бедствено положение – транспортните услуги на места са прекъснати, а над 50 села и 4 квартала са без ток. Подробности за усложнената обстановка може да прочетете тук.

Фотография: sport-gabrovo.com


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Спорт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.