Росица Бакърджиева беше преизбрана единодушно за президент на БФ по хандбал

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Росица БакърджиеваРосица Бакърджиева беше преизбрана за нов 5-годишен мандат начело на Българската федерация по хандбал със 100-процентов вот в нейна подкрепа. За Бъки гласуваха 43 клуба от 43 представени на отчетно-изборното събрание на БФХ, което се проведе в Габрово.

100-процентовият вот е е без аналог в историята на родния хандбал и е своеобразна оценка за работата на Бакърджиева през изминалите четири години, откакто тя пое поста.

Избран бе и нов Управителен съвет на БФХ, който вече е от 13 души. Досегашните активно работещи фигури в ръководната структура на централата запазиха местата си. Това са: Светлин Георгиев (София) – вицепрезидент на БФХ, Георги Андреев (Добрич), Стефка Капанова (Габрово), Георги Атанасов (Панагюрище), Никола Добрев (Бургас), Светлозар Начев (Шумен), Симеон Съев (Председател на ЗХС “Мизия“) и Атанас Атанасов (Велико Търново). За нови членове бяха избрани Росен Добрев и Иван Иванов – представители на варненските хандбални клубове „Спартак“ и „Локомотив“, Марияна Стаматова – председател на Комисия по плажен хандбал, Иван Костов – председател на Националната съдийска колегия по хандбал.

Информация: sport-gabrovo.com


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Спорт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.