Спортен комплекс "Христо Ботев"

Разрешен е индивидуалният спорт на открито в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Разрешени са индивидуалните спортни занимания на открито в спортните обекти, управлявани от „Общински спортни имоти“ в Габрово. Това гласи заповед на кмета Таня Христова, съобщават от местната администрация.

При индивидуалните спортни занимания е задължително спазването на дистанция от най-малко 2,5 метра между отделните спортуващи. Необходимо е спазването на всички противоепидемични мерки.

КАКВИ ДРУГИ МЕРКИ БЯХА ОБЛЕКЧЕНИ?

Облекчен е режимът за работа на заведенията на открито

Премахват се КПП-та в областните градове

Отново се разрешават посещенията на планини и природни паркове

Маските вече не са задължителни на открито

Разрешават се кафе автоматите, топлите и студени витрини, закуските в област Габрово


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Спорт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.