В Габрово ще се проведе нощен маратон, вижте как да се запишете

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

На 24 септември в Габрово ще се проведе нестандартен нощен маратон, споделят от Община Габрово, които са съорганизатори на събитието заедно с Българска федерация по лека атлетика.

Началото на маратона Gabrovo Night Run ще е в 20:00 часа от площад „Възраждане“, краят – отново там, а трасето преминава през ул. „Брянска“, ул. „Христо Смирненски“, пл. „Белорусия“, ул. „Орловска“, ул. „Ген. Радецки“, ул. „Николаевска“, ул. „Неофит Рилски“, Шиваров мост и бул. „Априлов“. Участниците ще минат покрай паметници и емблематични за града места.

Ако искате да загреете за състезанието, заповядайте още в 18:00 часа за първи стъпки по кизомба и уроци по бачата със Стефи Денс и компанията на DJ Дани Врани.

Кой може да участва? Как да се запишем?

Всички професионалисти и спортни натури, родени преди 2006 г., могат да се запишат чрез формата за регистрация на Община Габрово ТУК или през сайта на инициативата „Run Bulgaria“.

За тези, които тичат само в изключително извънредни ситуации, но пък идеята им харесва, или пък са родени след 2006 г., е предвидено олекотено трасе от 1.5 км. Можете да използвате същата форма за записване, но не пропускайте да отбележите в кое бягане желаете да участвате.

Таксата за участие е 40 лв., за габровци – безплатно. В деня на състезанието и ден преди него регистрираните в основната дистанция ще могат да получат фланелка, номер и чип за отчитане на времето. Предвидени са парични награди за класиралите се от 1-во до 6-то място – мъже и жени, а всеки, завършил маратона, ще получи уникален медал.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Спорт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.