Мистър BGathletic.com 2015

Габровският спортист Николай Ненов – финалист в конкурса Мистър BGathletic.com 2015, гласува се до края на октомври

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Мистър BGathletic.com 2015
Мистър BGathletic.com 2015. Снимка: bgathletic.com

Габровският спортист Николай Ненов от местния лекоатлетически клуб „Орловец 93“ е финалист в онлайн конкурса Мистър BGathletic.com 2015. Той е събрал най-много гласове в полуфиналите и се нарежда на първо място с 251 гласа, следван от Борис Баров със 170 гласа и Петър Кременски със 139 гласа, и двамата от клуб „Атлетик“ – София.

Крайният победител между тримата ще бъде избран до края на октомври, научаваме от сайта bgathletic.com. Гласуването е нулирано за последно в тазгодишната надпревара и събралият най-много гласове до 23:59 часа на 31 октомври спортист ще бъде коронован с титлата Мистър BGathletic.com 2015.

Номинирани са само атлети, имащи картотека в БФЛА за 2015 г. и родени през и/или преди 1997 г.

Може да подкрепим габровската номинация на Николай Ненов чрез клик върху снимката му тук.

Припомняме, че през 2014 г. габровската лекоатлетка Гала Чалъкова, също състезател от „Орловец 93“,  грабна титлата Мис BGathletic.com 2014.  Атлетката беше абсолютен фаворит още от първата фаза на гласуването.

Габровската лекоатлетка Гала Чалъкова от АК "Орловец - 93"
Габровската лекоатлетка Гала Чалъкова от АК „Орловец – 93“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Спорт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.