Николай Ненов от клуб "Орловец 93" Габрово

Габровският спортист Николай Ненов е първият Мистър BGathletic.com

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Николай Ненов от клуб "Орловец 93" Габрово
Николай Ненов от клуб „Орловец 93“ Габрово

Състезателят на лекоатлетически клуб „Орловец 93“ – Габрово Николай Ненов е първият носител на титлата Мистър BGathletic.com. Той спечели с 515 гласа в последния пети тур на конкурса.

Габровецът беше лидер с 251 гласа и в четвъртия етап, когато от пет атлети трябваше да се определи финалната тройка. Ненов премина първия тур с 286 гласа, а втория – с 275, а с 99 се класира за Топ 5, съобщава сайтът BGathletic.com.

Подгласници на Николай са Борис Баров с 430 гласа и Петър Кременски с 343 гласа. И двамата са спортисти от клуб „Атлетик“ – София.

Николай Ненов ще бъде награден на специална церемония от спортния гигант Nike.

Най-красивият атлет за 2015 г. е от отбора на първата Мис BGathletic.com Гала Чалъкова. Припомняме, че през 2014 г. габровската лекоатлетка Гала Чалъкова, също състезател от „Орловец 93“,  грабна титлата Мис BGathletic.com 2014.  Атлетката беше абсолютен фаворит още от първата фаза на гласуването. Така, габровският клуб „Орловец 93“ вече има носители на две титли в конкурсите за Мис и Мистър на сайта BGathletic.com.

Габровската лекоатлетка Гала Чалъкова от АК "Орловец - 93"
Габровската лекоатлетка Гала Чалъкова от АК „Орловец – 93“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Спорт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.