Спортна зала "Орловец" © Габрово Daily

Националите по хандбал са на подготовка в Габрово, играят с Гърция

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Спортна зала "Орловец" © Габрово Daily
Спортна зала „Орловец“ © Габрово Daily

Националните отбори на България по хандбал за юноши до 16 и младежи до 18 години са на подготовка в Габрово. Националите ни ще изиграят по две контролни срещи с връстниците си от Гърция, съобщават от sport-gabrovo.com.

Първите две срещи са тази вечер в Спортна зала „Орловец“. От 17 часа е двубоят при юношите до 16 години, а в 19.00 ще започне срещата при по-големите. На 26 юли мачовете ще бъдат от 10 и 12 часа в същата последователност.

Младежите до 18 години, водени от габровския специалист Христо Данаилов, се подготвят за участие в европейско първенство. EHF Championship U18 е от 9 до 19 август в Тюлн, Австрия. Съставът е от 14 състезатели, като сред тях са и трима представители на местния ХК “Чардафон“ –  вратарят Цветомир Цвятков, крилото Цветелин Христов и пивота Стефанос Захов.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Спорт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.