Национална Априловска гимназия – шампион на България по хандбал в Ученически игри 2019

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Отбор по хандбал на Национална Априловска гимназия © sport-gabrovo.com

Отборът на Национална Априловска гимназия e шампион на България по хандбал в Ученически игри 2019 при девойките 11-12 клас. Отборът постигна четири категорични победи на финалния турнир, който се проведе в рамките на три дни в Габрово, съобщават от sport-gabrovo.com.

Тимът с преподавател Нено Башев е съставен най-вече от възпитанички на габровския хандбален клуб „Бъки“.

Срещите се играха в Спортна зала „Орловец“ и зала „Хандбал“ в Спортен комплекс „Христо Ботев“. Шест отбора, преминали през общинските, областни, зонални и междузонални кръгове на игрите, се състезаваха за титлата. Това бяха съставите на Професионална гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм (гр. Панагюрище), Професионална гимназия по туризъм „Иван П. Павлов“ (гр. Русе), Професионална гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен ІІ“ (гр. Хасково), Национална Търговско банкова гимназия (гр. София),  СУ „Емилиян Станев“ (гр. Велико Търново) и домакините от Национална Априловска гимназия.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Спорт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.