Колоездачен клуб „Янтра – Исполин“ със сребро от шампионата на писта в Свиленград

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Колоездачен клуб "Янтра - Исполин" със сребро от шампионата на писта в СвиленградВалентин Стефанов от колоездачен клуб „Янтра – Исполин“ спечели сребърен медал в дисциплината скрач на личния и отборен шампионат по колоездене на писта за момчета, съобщи sport-gabrovo.com. Състезанието се проведе на колодрума в Свиленград.

„Янтра – Исполин“ се представи със седем колоездачи, възпитаници на треньорите Светослав Чанлиев, Даниел Петров и Стефан Иванов. Сред тях беше и една дама – Преслава Петкова. Най-силно беше представянето на момчетата в дисциплината скрач. Освен среброто за Валентин Стефанов, Гавраил Стефанов остана близо до почетната стълбичка и завърши на 5-о място. Бронзът взе друг местен талант – Преслав Балабанов, който се състезава за отбора на КК „Несебър“.

В отборния спринт и отборното преследване „Янтра – Исполин“ записа четвърто и шесто място. В крайното отборно класиране от първенството КК “Янтра – Исполин“ също се класира на четвърто място, като събра 176 точки и изпревари съставите на сериозни колоездачни школи у нас – „Лястовица“ (Казанлък), „Драг“ (София) „Печенеги“ (Пазарджик) и „Цар Симеон“ (Пловдив).

Домакините от Свиленград показаха какво предимство е да имаш колодрум в града си и грабнаха първото място с 339 точки, а вицешампиони станаха Преслав Балабанов и съотборниците му от КК „Несебър“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Спорт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.