КК „Янтра-Исполин“: „Колоезденето е готово да се завърне в Габрово!“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Габровците Гавраил Стефанов и Добромир Минчев от колоездачен клуб „Янтра-Исполин“ са заявили участие в 67-та Колоездачна обиколка на България, която стартира на 27 юли. Те ще се състезават в сборен отбор под името „Левски-Янтра“ и ще са част от 5-те български тима, които ще застанат на старта.

Треньорите на състезателите от КК „Янтра-Исполин“ са едни от най-добрите колоездачи на България от бизкото минало – Светослав Чанлиев и Даниел Петров, споделят от клуба.

„В последните седмици колоезденето в Габрово доказа, че е живо. И не само това, а и че е на много високо ниво. Момчетата и момичетата от КК “ Янтра-Исполин“ завоюваха медали на всички състезания, в които застанаха на старт, и започнаха да възвръщат славата на града ни като един от основните центрове в страната по колоездене. Колоезденето е готово да се завърне в Габрово! Надяваме се, че и Габрово е готово за новата вълна млади и талантливи колоездачи и ще ги подкрепи по всички възможни начини, за да продължаваме да се гордеем с тях“ – написаха от клуба в своята Фейсбук страница.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Спорт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.