Клуб за планинарство в Габрово организира Великденско катерене

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Габровският клуб по катерене, планинарство и екстремни спортове „Хемус Адвенчър“ организира Великденско катерене. Еднодневното събитие е за всички, които желаят да се запознаят със скалното катерене и ще се проведе на катерачен обект „Устието“ край Габрово.

Събитието е отворено за хора от всички възрасти. Катерачните маршрути са с различна трудност, подходящи както за напълно начинаещи, така и за хора, които искат да тестват своите физически и психически възможности. За всеки ще има осигурена задължителна екипировка под формата на каска, седалка, въжета и инвентар.

Всички, които имат интерес, могат да направят предварително записване с лично съобщение до „Хемус Адвенчър“.

Цената за участие е в размер от 10 лв. за участник, като средствата ще бъдат използвани за набавяне на необходимата допълнителна екипировка.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Спорт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.