Габровските отбори се записват от 25 май до 19 юни за „Каменица Фен Купа 2015“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

„Каменица Фен купа 2015” - ГабровоОтборите от Габрово и региона, които искат да участват в 13-то издание на Националния турнир „Каменица Фен купа 2015”, ще могат да се запишат от 25 май до 19 юни, научи Габрово Daily от sport-gabrovo.com.

Квалификационният кръг за Габрово е насрочен за 27-28 юни. Полуфиналният зонален турнир, в който участват отборите от Габрово и Ловеч, ще бъде на 11-12 юли на терена с изкуствена трева в спортен комплекс „Христо Ботев“.

От този сезон се въвежда промяна в игровата схема на турнира – вместо по два отбора, само шампионът от всеки зонален полуфинал ще се класира за националните финали. „Целта е да вдигнем още повече летвата пред нашите финалисти и да превърнем националните финали в едно още по-оспорвано и вълнуващо събитие. Така вместо 24 отбора, както беше досега, в националните финали на Фен Купа 2015 ще се срещнат най-добрите 12 отбора от цялата страна“, обясни Кирил Глушков, мениджър „Събития“ в „Каменица“ АД.

Националните финали ще се играят на обновения стадион „Ивайло“ във Велико Търново. Шампионът ще посети „Барселона” и лично да се срещне със звездите на тима, начело с Лео Меси. Първенците в 13-то издание „Каменица Фен купа 2015“ ще влязат зад кулисите на „Барселона” в компанията на Христо Стоичков, който е съдействал лично за престоя на шампионите в Барселона.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Спорт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.