Васи – единственият габровски зумба инструктор в „Габрово се смее, Зумба да живее“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Васи Маринова-Късева – eдинственият лицензиран инструктор по зумба в Габрово. Снимка: личен архив

Габровката Васи Маринова-Късева ще бъде единствената инструкторка по зумба от Габрово, която ще се включи в зумба маратона „Габрово се смее, Зумба да живее“. Събитието ще се проведе на 10 август от 18:00 часа на централния площад “Възраждане”.

Спортното събитие ще събере габровци и гостите на града пред сградата на Община Габрово за трета поредна година, а на сцената ще се качат едни от най-добрите лицензирани инструктори по зумба в България и света. Сред тях е и Васи, която не крие, че тръпката да излезе пред своите съграждани е особено голяма:

„Нищо не може да се сравни с усещането да танцуваш заедно с хората от твоя град. Хора, които срещаш по улицата и в кафето. Със сигурност се вълнувам много повече, отколкото на всяко едно друго събитие, в което съм участвала“.

Като единствения лицензиран инструктор по зумба в Габрово, Васи е поканена да се качи за втора поредна година на сцената на „Габрово се смее, Зумба да живее“ и обещава да зарази публиката с танци и добро настроение.

Ден преди маратона Васи ще проведе и специален клас за всички желаещи, заедно с колегата си от Сливен Борис Панайотов – победител във формата „Танцувай с мен 3“ в “Шоуто на Слави” и организатор на “The Blue Rocks”. Двамата ще представят тренировка с елементи на зумба и salsation, подходяща за абсолютно всички – и начинаещи, и дългогодишни спортуващи. Повече информация можете да намерите в събитието във Фейсбук.

Зумба с Васи – успехите до момента

Васи има зад гърба си множество изяви на редица престижни спортни фестивали. През месец юни тя води зумба на спортен лагер във Варна “Black Sea Camp”, който беше част от събитията по случай избора на града за спортна столица на Европа за 2019 г. Васи и отборът й по зумба спечелиха във Варна приза “Най-енергичен отбор”.

"Зумба с Васи" - фестивал за улични изкуства 6Fest, 5 октомври 2018 © 6Fest
„Зумба с Васи“ – участие във фестивал за улични изкуства 6Fest, 5 октомври 2018 © 6Fest

През есента на миналата година Васи стана и първата габровка, участвала в един от най-мащабните денс-фитнес фестивали у нас – “The Blue Rocks” в Сливен.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Спорт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.