Христиана Недялкова от БК "Янтра" © sport-gabrovo.com

Габровката Христиана Недялкова е с шампионска титла по бокс

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Христиана Недялкова от БК "Янтра" © sport-gabrovo.com
Христиана Недялкова от БК „Янтра“ © sport-gabrovo.com

Състезателката на Боксов клуб “Янтра“ Христиана Недялкова завоюва златен медал на Държавния личен шампионат по бокс за жени в Ямбол. Възпитаничката на треньорите Николай Стойнов и Адриан Шилдаров триумфира в категория до 64 килограма с две победи, съобщават от sport-gabrovo.com.

На полуфинала Христиана победи по точки Митка Стоева от БК „Априлец“ (Бояджик), а в двубоя за първото място надигра с 3:0 съдийски гласа Янита Иванова от БК “Ивайло“ (Велико Търново). И тримата арбитри около ринга дадоха по 30:25 точки в полза на габровското момиче.

Стефан Петров от БК “Янтра“ спечели медал от Държавния личен шампионат за мъже и жени. Той участва в категория до 52 килограма и отпадна на полуфиналите след загуба с 0:3 от представителя на БК „Левски София – Запад“ Дарислав Василев.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Спорт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.