Детско вело състезание „Етъра“ организират КК „Янтра-Исполин“ и ПП „Българка“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Детско вело състезание "Етъра"
Детско вело състезание „Етъра“

Детско вело състезание „Етъра“ се организира на 10 октомври от колоездачен клуб „Янтра-Исполин“ и ПП „Българка“.

Стартът е в 10:30 ч. пред информационния център на ПП „Българка“ (парка на АЕК „Етър“). Записването ще бъде на място преди старта и е безплатно. В състезанието могат да момичета и момчета в следните групи – до 7 години, 8-10 години, 11-13 г., 14-16 години. За първите трима във всяка кагегория ще има награди.

Изправният велосипед и каската са задължителни, уточняват организаторите от КК „Янтра – Исполин“ и канят младите габровци на едно незабравимо приключение на територията на парка.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Спорт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.