Яна Балникова от ПП напуска парламента, ще е съветник на премиера Кирил Петков

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Народният представител на Продължаваме промяната за Габрово Яна Балникова е подала оставка от парламента. „Направих го, за да мога да приема позиция, която Кирил Петков ми предложи – да вляза като негов съветник по регионалните въпроси в политическия му кабинет“, споделя Балникова в своя личен профил във Фейсбук.

„Макар и да ми беше трудно, взех това решение, за да мога от позицията на съветник на премиера и в изпълнителната власт, да придвижвам всички приоритети, които заявихме за област Габрово. Вярвам, че от Министерски съвет ще мога да съм далеч по-резултатна в този си ангажимент, поет към жителите на областта“, допълва Балникова.

На нейно място в Народното събрание като депутат ще отиде севлиевецът Богомил Петков – втори в листата на Продължаваме промяната за област Габрово. „Богомил е точно толкова отдаден на благополучието на областта, колкото и аз! В негово лице, област Габрово ще има истински свой човек в парламента“, пише за него Яна Балникова.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Политика

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.