Силвия Хинкова: Приоритет № 1 за нас – решаване на проблемите на живеещите в крайните квартали

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Силвия Хинкова. ПП „Движение Демократично действие – Д3”
Силвия Хинкова. ПП „Движение Демократично действие – Д3”

Габрово Daily даде възможността на регистрираните кандидат-кметове и водачи на листи с общински съветници за местните избори в Габрово през октомври 2015 г. да представят своите кандидатури и програми. Новинарският сайт подготви общи за всички въпроси и еднакви условия за участие. Интервютата ще се публикуват според поредността на номерата в бюлетините.

Силвия Хинкова е водач на листата за общински съветници на Партия „Движение Демократично действие – Д3” на предстоящите местни избори. Родена е в град Габрово. Завършила е „Организация на туристическото обслужване” в Колеж по туризъм – Варна, има бакалавърска степен по специалност „Туризъм” от Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий” и магистърска степен по икономика, специалност „Маркетинг” от Университета за национално и световно стопанство – София.

Преминала е обучения за допълнителна квалификация в Швейцария, Гърция, САЩ, Австрия, Шотландия и България.

Работила е на много места в сферата на туризма, а в периода 1997 – 2012 г. е  Изпълнителен директор на първата в България регионална неправителствена организация – Регионална туристическа асоциация (РТА) „Стара планина” със седалище в гр. Габрово.

 1. Какви са основните приоритети във Вашата предизборна програма за местните избори в Габрово през 2015 г.?

Искаме да работим за:

 • Изравняване на условията за живот на гражданите от центъра и крайните квартали и другите населени места в община Габрово;
 • Въвеждане на добри управленски практики, оценка и управление на риска по нерешените проблеми, свързани с подобряването на качеството на живота, сигурността и опазването на собствеността на гражданите;
 • Въвеждане на е-община за предоставяне на административни услуги;
 • Избор на независим общински омбудсман;
 • Иницииране на дейности за повишаване на гражданското участие в общината;
 • Издигане на ролята на Общинския съвет като орган на местното самоуправление;
 • Въвеждане на Система за управление на безопасността на движението по пътищата в общината по стандарта БДС ISO 39001:2014.
 • Стимулиране разработването на иновативни проекти, свързани с развитието на инфраструктурата с поглед към бъдещето
 • Подпомагане на потенциални инвеститори чрез създаване на регистър за образованието и квалификацията на гражданите  на общината с цел  създаване на работни места, съобразени с наличието на специалисти.  

 Кой е Вашият приоритет № 1 за развитието на Габрово?

Време е за действие! Приоритет № 1 за нас ще бъде комплексното решаване на проблемите на живеещите в крайните квартали на града и населените места на  общината.

 1. Какви решения предлагате за изпълнението на приоритетите от Вашата програма?

Една програма може да бъде осъществена, само ако участваме в Общинския съвет и нашите предложения са убедителни за другите съветници.

 1. Каква е Вашата визия за Габрово през следващите години?

Привлекателно, удобно и леснодостъпно  място за живот, учене и работа,  атрактивна  туристическа дестинация.

 1. Какъв тип предизборна кампания ще водите?

Кампанията ни ще е такава, каквато можем да си позволим – индивидуални разговори с избирателите и ограничено присъствие в медиите. Нямаме политически врагове и политически приятели. За нас са важни хората.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Габрово Daily не носи отговорност за направените изявления от партиите, коалициите и местните коалиции, регистрирани за местните избори 2015


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Политика

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.