Томислав Дончев и Андрей Новаков откриват европейски информационен офис в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Информационен офис на евродепутата Андрей НоваковПредставителят на България в Европейския парламент от групата на ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков ще открие европейски информационен офис в Габрово, съобщиха от местната организация. Той ще продължи дейността на офиса, който разкри Томислав Дончев, докато беше евродепутат.

Откриването ще бъде на 17 април, петък, от 16:00 ч. Офисът ще се намира в сградата, където се помещава местният офис на ГЕРБ. Целта е чрез дейността му Европейският парламент да бъде по-близо до габровци, както и всеки, който се интересува от работата на Андрей Новаков  и на самия Европейски парламент, да може лесно да намира информация.

За откриването в Габрово ще пристигне заместник министър-председателят Томислав Дончев. Ще присъства и председателят на парламентарната група на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Андрей Новаков замени в Европарламента Томислав Дончев, който бе освободен миналата година като евродепутат поради назначаването му за заместник министър-председател. Андрей Новаков е член на Комисията по регионално развитие и заместник в Комисията по бюджети и Комисията по бюджетен контрол на Европейския парламент.

 


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Политика

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.