Младите кандидати на ГЕРБ с идеи за превръщането на Габрово в атрактивно място за живеене

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Грета Господинова. Снимка: ГЕРБ Габрово

Грета Господинова: За да управляваш една община успешно, се изисква смелост, отговорност, ангажираност и разбира се подкрепа от хората, за които Габрово не е просто мястото, в което пребивават, а мястото, което живее в сърцето им. Поздравления, Таня Христова, кмет на Габрово за това, че заедно със своя екип превърна прекрасния ни град в съвременен, европейски регион! Обликът на Габрово е изцяло променен. В града ни вече израсна цяло едно поколение, което не помни предишния му мрачен вид. Оттук насетне можем да вървим само напред и да надграждаме всичко постигното досега. Когато говорим за политики за младите хора, е добре преди всичко да им гласуваме доверие. Убедена съм, че никой не би могъл да допринесе повече за превръщането на Габрово в град на младите хора от самите тях. Всеки от тях заслужава Вашето доверие и подкрепа, защото имат визия за развитието на Габрово и знаят как да го превърнат в притегателен център за младите, защото действат и поправят всичко, което не им харесва, създават онова, което им липсва и не оставят младостта им да премине в очакване някой друг да направи това, от което имат нужда.

Йордан Белев. Снимка: ГЕРБ Габрово

Йордан Белев: Трето поколение човек на изкуството съм. В нашия град фамилията ми е позната на всички, с интерес към фолклора и народните традиции. Моят дядо, двете ми баби, баща ми, моята майка, чичо ми, двамата ми братовчеди, са оставили и продължават да оставят ярка следа в културния живот на Габрово.

Самият аз се развих в друга насока на изкуството. Изградих име, което независимо на колко висок форум съм бил и къде по света съм се представял, винаги се е отъждествявало с Габрово. Вече 9 години работя върху „Магична среща Златна котка“, превърнала се в най-големия форум за илюзия в Източна Европа. Това утвърди Габрово не само като столица на хумора, а и като столица на европейското магичното изкуство.

Доведох в нашия град най-големите световни звезди и създадох организация, която е член на най-престижните световни клубове за магия. Името й се превърна в еталон за високо качество, а благодарение на изградения имидж имам перфектни взаимоотношения и с най-големите имена в българския шоубизнес.

Казвайки всичко това, за мен няма нищо по-нормално от това да продължа да работя за развитието на културата и културните събития в града ни.

Имам удоволствието да познавам всички служители от отдел Култура в Общината и виждам желанието им за работа, създаване и развитие на нестандартни, новаторски и работещи идеи. В Габрово непрестанно се случват събития от високо европейско ниво. Радостно за мен е, че Театърът и Дома на хумора се поеха от млади директори, със съвременно виждане, а резултатът от работата им за кратко бе усетен.

Ще работя за приличане на повече млади визионери, които да допринасят за атрактивното развитие на Габрово. Габрово има нужда от свежи идеи и младежка страст за справяне с новите предизвикателства на електронната ера. Сигурен съм, че имам какво да споделя от моя 25 годишен опит в шоу бизнеса и изкуството и ще дам всичко от себе си за културното развитие на града ни.

Даница Янакиева. Снимка: ГЕРБ Габрово

Даница Янакиева: Като представител на новото поколение, всеки ден търся иновативната промяна, живея според трендовете. Това, което е направено в града ни през последните години доказва, че Габрово е с потенциал. Важното днес е да гледаме напред към бъдещето и да работим за младите хора, да им създадем средата, от която имат нужда, от която аз самата се нуждая – скейт-парк, велоалея, парк за домашни любимци. Подобни места са важни за социалния живот на хората. Когато всеки намери своето място за отдих, свързано с негово хоби, тогава ще открие и други хора с общи интереси и каузи. Тогава ще станем общност, ангажирана с нашия град.

Галя Енчева. Снимка: ГЕРБ Габрово

Галя Енчева: Децата са нашето бъдеще, затова е важно да им осигурим безгрижно и щастливо детство, като им създадем още места за игра, развитие и спорт, организираме повече културни, спортни и арт-работилници, както и състезания „Мама, татко и аз“. Важно е да бъдат въведени нови методите на обучение, за да повишим качеството на образование. Ще работя за създаването на „гора на децата“ – всяко дете, родено в Габрово, да има собствено засадено дърво, както и за модернизиране и развитие на Коледния базар. Вярвам, че в града ни има потенциал младите хора да се развиват и изграждат като личности – това ще бъде моята кауза. Радвам се, че имам възможността да бъда кандидат за общински съветник от екип, който работи за Габрово и габровци.

Радослав Енев. Снимка: ГЕРБ Габрово

Радослав Енев: Винаги съм се интересувал от политика и защо нещата са такива, каквито са. Така, навършвайки пълнолетие, станах член на ПП ГЕРБ ,защото виждах интелигентни и амбициозни хора, готови да променят града ни към по-добро. И оттогава досега Габрово е коренно различен с всичко изградено, ремонтирано и благоустроено от кмета Таня Христова и нейния екип. По време на предишните местни избори ми предложиха да бъда кандидат за общински съветник, но се колебаех, защото не бях сигурен дали младитe са достатъчно опитни и готови да се справят с тази тежка задача. Но ГЕРБ ми показа, че точно младите са ключът към промяната и там е тяхното място. Преминах множество обучения и семинари. Научих много и мисля, че вече мога да допринеса за града си. На първо място, бих работил за това да върна у младите интереса към политиката като път към превръщане на града ни в желано за живеене място. Младите хора трябва да повярват, че от тях зависи Габрово да е това, за което мечтаят и че заедно можем да го постигнем. Ще работя за създаването на повече места за спорт, отдих и социални контакти.

Платена публикация съгласно договор за отразяване на предизборната кампания. Материалът е предоставен от предизборния щаб на ПП ГЕРБ – Габрово.

Медията предоставя едни и същи условия за отразяване на предизборната кампания на всички регистрирани за участие в изборите за общински съветници и кметове в Габрово на 27 октомври 2019 г. За повече информация се свържете с нас на editor@gabrovodaily.info.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Политика

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.