Мостът на Колю Фичето над река Дряновска

Мирослав Семов и Трифон Панчев ще се борят за кмет на Дряново на втори тур

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Статията е обновена на 29 октомври 2019 в 10:20 ч. въз основа на 100% обработени СИК протоколи в OИК.

Кметът на Дряново ще бъде избран на втори тур. Това сочат официалните данни при обработени 100.00% СИК протоколи в OИК.

Досегашният кмет на Дряново Мирослав Семов, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от ПП ГЕРБ, получава 46.05% или 1 918 гласа.

Трифон Панчев от Местна коалиция БСП за България (АБВ, Български социалдемократи, Движение ЗАЕДНО за промяна) е втори с 38.39% или 1 599 гласа.

Николай Минчев от ПП Атака е с 8.93% или 372 гласа.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Политика

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.