Мария Пенева е новият зам.-областен управител на Габрово

Зам.-кметът на Трявна Мария Пенева е новият зам.-областен управител на Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Мария Пенева е новият зам.-областен управител на Габрово
Мария Пенева е новият зам.-областен управител на Габрово

Мария Пенева беше назначена на 12 май за заместник-областен управител на област Габрово, съобщават от пресцентъра на Областната администрация.

От 2015 г. тя е заместник-кмет на Община Трявна. Мария Пенева е общински ръководител на ПП ГЕРБ-Трявна. Преди ангажиментите й в публичния сектор е работила в областта на предприемачеството.

Родена е на 14.11.1980 г. Завършва висше образование специалност „Стопанско управление“ в Технически университет-Габрово и магистърска степен „Публична администрация“ във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

Омъжена е, с едно дете.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Новият областен управител на Габрово Невена Петкова встъпи в длъжност, ще има приемственост в приоритетите


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Политика

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.