КНСБ

КНСБ – Габрово организира дискусия с местните кандидати за кметове и общински съветници

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

КНСБСреща-дискусия с кандидат-кметове и кандидати за общински съветници в предстоящите местни избори в Габрово се организира на 23 септември от Регионалния съвет на КНСБ-Габрово. Срещата със синдикалния актив на КНСБ ще бъде водена от вицепрезидента на КНСБ Пламен Нанков. Събитието е от 14 часа в Заседателната зала на ІІІ-и етаж на Община Габрово.

Целта на срещата е представяне посланията на КНСБ към кандидатите, да се споделят идеите за подобряване на местния социален диалог, функционирането на дейности с общинско финансиране, вижданията за местното икономическо развитие, пазарът на труда и други, които представляват интерес за синдикалните членове, информират от КНСБ – Габрово.

Синдикалистите очакват представителите на политическите сили да споделят своите намерения, както и приоритети по важни за местното самоуправление въпроси.

 


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Политика

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.