Обединените патриоти: Габрово и България имат нужда от ново Възраждане

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Красимир Каракачанов
Красимир Каракачанов

Ние не сме народът, който ще си седи вкъщи, а през това време с купените цигански гласове, вотът на етническите партии и корпоративния вот ще определят за пореден път кой ще ни управлява и кой ще бъде президентът на България.

Това не трябва да го позволяваме, категоричен е Красимир Каракачанов.

Трябва да ударим всички палячовци, които всяка сутрин се чудят пред кое посолство да клекнат, да изкарат някой лев и на кой чужденец да се подмажат. Гърбовете им станаха под прав ъгъл от угодничене на чуждите господари.

Няма време вече. Имаме нужда от ново българско Възраждане.

С тези категорични думи започва речта си евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки по време на срещите на Красимир Каракачанов и Явор Нотев с избиратели.

Кандидатите за президент и вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев са посрещани навсякъде пред пълни зали.

krasimir-karakachanov

Местан призова всички „системни партии“ да се обединят срещу националистическата опасност. Според Местан ние сме опасност.

Да, ние сме опасност, но сме опасност за онези, които 25 години мачкаха България.

Ние сме опасност за онези етнически партии, които смятаха, че пътят на България минава през Босфора. Ние сме опасност за онези, които продават българските национални интереси и се интересуват само от своята изгода, заяви наскоро пред медии Красимир Каракачанов.

Той потвърди, че обединените патриоти са опасност за тези „системни партии“, които 25 години ограбваха България, 25 години системно унижаваха българския народ и го докараха дотам, че днес българите взимат най-ниските пенсии в Европа, че българите са с най-високия процент на смъртност в Европа, с най-нисък процент на раждаемост.

Цели региони в страната се обезлюдяват и замират, припомня Каракачанов и дава Габровска област за тъжен пример.

Страната е залята от битова циганска престъпност и корупция по високите етажи на властта. Тези системни партии го направиха. Ние искаме да разбием тяхната система и да покажем, че алтернатива има, не спира да припомня Каракачанов в срещите си с избиратели.

Нищо не е загубено, докато сме живи. Нищо не е загубено, докато вярваме в България. Нищо не е загубено, докато имаме шанс да изразяваме мнението си. Затова призовавам на 6 ноември всички родолюбиви българи – излезте като един. Преди това всеки от Вас нека убеди максимален брой хора да гласуват. Нека покажем, че ние не сме покорната рая, което очакват от нас.

Ние, патриотите, се обединихме, за да покажем на българския народ, че има алтернатива, че има път.

Пътят не е вляво, вдясно, червени, сини, монархисти, републиканци, русофили, американофили. Пътят е един – българският път,

който трябва да изградим ние, като се възползваме от лостовете, които ни дава членството в ЕС.

vmro-izbori-2016

За кандидатите за президент и вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев можете да гласувате като отбележите Х на номер 19 в бюлетината.

Пресцентър на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Габрово Daily не носи отговорност за направените изявления от партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирани за изборите за президент и вицепрезидент през 2016 г.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.